Downloads

Op deze pagina kun je over een tijdje materialen downloaden die van een wat grotere omvang zijn of niet via de formele kanalen gepubliceerd. Ze helpen je op weg in de wereld van project- en programmamanagement, leren en ontwikkelen, en goed werk. Helemaal gratis. Dat doen we, omdat we het vak verder willen helpen en daarvoor relevante kennis willen laten stromen. Delen is vermenigvuldigen en het is fijn te merken dat het gewaardeerd wordt.

Als je je straks eenmalig registreert, krijg je toegang tot alle downloads (deze functie werkt nog niet en komt pas over een tijdje beschikbaar). Ook kun je dan reageren op onze weblogs en je abonneren op onze nieuwsbrief. We zullen je gegevens vanzelfsprekend niet beschikbaar stellen aan derden. Mocht het onverhoopt niet lukken om je te registreren, in te loggen of materialen te downloaden, dan kun je contact opnemen met onze support.

Kun je niet wachten, dan kun je ook alvast op de website van Werken aan Programma’s terecht, want daar vind je allerlei handige materialen voor programmamanagement. Ook bij onze publicaties vind je heel veel gratis te downloaden artikelen en whitepapers.