Gedachtegoed

Wij zijn van oorsprong actief in verschillende vakgebieden: Björn met name in project- en programmamanagement en Manon hoofdzakelijk in leren en ontwikkelen. We geven er onder meer advies over en begeleiden organisaties op deze terreinen.

Maar dat niet alleen, we doen er ook onderzoek naar (als lector en hoogleraar, en samen met opdrachtgevers), ontwikkelen nieuwe concepten en producten, publiceren erover in de vorm van boeken en artikelen, en geven lezingen.

Zo hebben we gaandeweg ons eigen gedachtegoed gevormd, staand op de schouders van onze voorgangers. Onze vakgebieden kunnen aardig op spanning staan met elkaar, maar hebben elkaar ook nodig. We zoeken naar balans en willen ze dichter bij elkaar brengen, omdat ze nog zoveel meer van elkaar kunnen profiteren dan op dit moment gebeurt.

Op deze pagina’s lichten we onderdelen van ons gedachtegoed uit. Je kunt onder meer allerlei materialen downloaden die je helpen in je praktijk. Wanneer we nieuwe producten ontwikkelen of iets aan het onderzoeken zijn, dan kun je daarover hier meer informatie vinden.

Deze pagina’s zijn nog lang niet af, dus kom zeker nog eens terug. Wil je echter op dit moment al meer weten over onze manier van kijken, dan raden we vooral je aan om eens een kijkje te nemen in onze publicaties die je verderop op deze website kunt vinden. Je vindt daar de boeken die we hebben geschreven en de materialen die er onderdeel vanuit maken.

Naast het direct toegankelijke materiaal, hebben we ook downloads. Vaak betreft dat ons eigen, ongepubliceerde werkmateriaal of wetenschappelijke artikelen die we alleen op aanvraag mogen uitgeven. Je kunt downloaden nadat je je geregistreerd hebt.

Op deze pagina’s schrijven we trouwens soms in de wij-vorm, soms in de ik-vorm. De ‘ik’ is als het over leren en ontwikkelen gaat meestal Manon, en als het over projecten en programma’s gaat Björn. 😉