Seminar Veranderdynamiek met Manon

Op 19 maart vindt het Seminar Veranderdynamiek plaats, waaraan ook Manon een bijdrage zal leveren. Een mooi event waarop ze haar laatste inzichten over veranderen zal delen, vanuit het perspectief van leren en ontwikkelen.

‘In onze dynamische wereld heb je niet zoveel aan planmatig veranderen’, zo kondigen de organisatoren van het seminar aan. ‘Want dynamiek laat zich niet vangen in vaste faseringen en verandermethoden. Een dynamische wereld verlangt het organiseren van wendbaarheid en een veranderaanpak die uitgaat van experimenteren en leren. Een aanpak die zich kenmerkt door samen spelen. Hoe komen we tot samenspel zodat we onszelf en onze organisaties kunnen kwalificeren voor de toekomst? Op 19 maart bieden zes smaakmakers een hele dag concrete inspiratie en delen hun actuele kennis en ervaring met het veranderen van organisaties door samenspel.

Een greep uit het programma:

  • Dagvoorzitter Jaap Boonstra spreekt over ‘Het spelmodel voor organisatieverandering’. Jaap is hoogleraar organisatieverandering Esade Business School, Barcelona.
  • Ontwikkeldeskundige Manon Ruijters zoomt in op ‘Samenspel van professionals in een lerende organisatie’. Manon is hoogleraar leren, ontwikkelen en gedragsverandering VU Amsterdam en natuurlijk mede-eigenaar van Good Work Company.
  • Organisatieadviseur Tjip de Jong vertelt over ‘Verslaafd aan organiseren’. Tjip is organisatieadviseur, auteur van o.a. het boek ‘Verslaafd aan organiseren’.
  • Bestsellerauteur Hans van der Loo spreekt over ‘Golven van verandering creëren’. Hans is adviseur bij betterday, publicist, auteur en spreker op het gebied van gedrags- en organisatieverandering.
  • Interventiekundige Shirine Moerkerken zoomt in op ‘Hoe we veranderen’. Shirine is interventiekundige bij Strange | Strategy and Change.
  • Leiderschapsexpert Janka Stoker kijkt naar ‘Goede leiders zweven niet’. Janka is hoogleraar Leiderschap en Organisatieverandering, RU Groningen.