PGM Open Event 2023

Op 26 september 2023 vindt het volgende PGM Open Event plaats, hét event in Nederland over programmamanagement en voor programmamanagers. Het thema voor dit jaar is professioneel werken in programma’s.

In de afgelopen 10-15 jaar heeft het vak programmamanagement zich stevig ontwikkeld. In steeds meer organisaties worden ingewikkelde opgaven als programma’s aangepakt en ook tussen organisaties ontstaan samenwerkingen die als programma worden ingericht. De volwassenheid van programma’s is in veel organisaties gegroeid en groeiende. De urgentie van het vak programmamanagement is daarmee groter dan ooit en verder werken aan professioneel programmamanagement essentieel.

Voor het PGM Open Event 2023 nemen we daarom het thema ”professioneel werken” als rode draad. We gaan op zoek naar bouwstenen voor wat professioneel werken in programma’s is en moet zijn. We kiezen daarbij drie invalshoeken om dit thema uit te diepen:

  • de mens als sleutelfiguur
  • het programma als werkvorm
  • de organisatie waarin programma’s worden uitgevoerd

Op de website van PGM Open vind je meer informatie over de sprekers, de sessies en het thema. Ook kun je je daar inschrijven.

Wees welkom!