PGM Open Netwerk

Het PGM Open Netwerk organiseert regelmatig kleinschalige, inspirerende bijeenkomsten voor programmamanagers en andere geïnteresseerden in programmamanagement om samen te ontwikkelen in het vak en het vak verder te brengen. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Er komen veel interessante thema’s voorbij in het netwerk. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van agile in programma’s, de professionele identiteit van de programmamanager, regievoering zonder macht, besluitvorming in programma’s en allerlei actuele praktijkvoorbeelden van programma’s.

Ik (Björn) ben in de rol van kernteamlid nauw betrokken bij het PGM Open Netwerk en ik moedig programmamanagers van harte aan om mee te doen aan de activiteiten die het netwerk ontplooit. Ze geven je nieuwe inspiratie en de mogelijkheid andere programmamanagers uit hele andere organisaties en contexten te ontmoeten.

De geplande bijeenkomsten vind je op de site van PGM Open. Op deze website kun je je ook inschrijven, meestal voor slechts een klein deelnamebedrag ter vergoeding van de onkosten.

Je bent van harte welkom ook zelf thema’s aan te dragen of een avond te organiseren! Het netwerk richt zich zowel op de zeer ervaren als minder ervaren programmamanager en staat open voor alle programmamanagement methodieken.