Terugblik PGM Open 2019

Op 7 februari 2019 vond hét event over programmamanagement in Nederland plaats; het PGM Open 2019. Het thema was “Programmamanagement als effectieve aanpak van maatschappelijke transities?”. Het was een fantastische dag waar wij als organisatie in ieder geval enorm van hebben genoten.

We willen graag alle deelnemers, sprekers en mensen die op andere manieren hebben geholpen om dit event te realiseren van harte te bedanken voor hun deelname en bijdrage. In het bijzonder natuurlijk Derk Loorbach, Maarten Otto, Kasper van der Laan en alle mensen die de workshops hebben verzorgd!

We kunnen ons voorstellen dat je het leuk vindt om de presentaties van de workshops nog na eens te bekijken. Daarom zullen we zorgen dat de presentaties en andere materialen van de workshops snel terug te vinden zijn op de website, inclusief alle foto’s. Ook interessant voor diegenen die er dit jaar niet bij konden zijn.

Als je iets wilt doen met de inspiratie die je hebt opgedaan en daar bijvoorbeeld een blog over schrijft, vinden we het altijd leuk als je dat met ons deelt. Je kunt je blog eventueel ook op kwijt op de website van Werken aan Programma’s. Neem gerust even contact op.

Hierbij de volledige video om na te genieten van het event:

De komende periode blijven we natuurlijk ook bijeenkomsten organiseren binnen het PGM Open Netwerk. Dat zijn kleinschalige, inspirerende bijeenkomsten voor programmamanagers en andere geïnteresseerden met als doel om samen verder in het vak te ontwikkelen. De eerste bijeenkomst is op 11 maart waar Helmuth Stoop, Jo Bos en ikzelf een workshop zullen geven over het Leiderschap van de Programmamanager.

We hopen jullie snel weer te zien!